Gå till innehåll

Formeln som Natural XL baserar på har visat sig så pass effektiv att resultaten av dess användning är fullständigt synliga redan efter en månads användning. Natural XL breddar ut penisen, förlänger den och ökar potensen och erektionernas uthållighet. Vårt Natural XL medel främjar blodomloppet och utbytet av syre och kväve i vävnaderna som förbättrar könsorganets tillstånd. Det underlättar penisens korrekta funktion och ökar volymen av dess svällkroppar som är likvärdig med ökning av penisens längd och tjocklek samt med ökning av användarens sexuella prestationsförmåga.

natural XL större penis

Läs mer och beställ Natural XL

XtraSize är ett kosttillskott som har blivit godkänt av läkare och som består till 100% av naturella ingredienser. Medlet förlänger och förtjockar den manliga könsorganet med upp till 30% jämfört med storleken innan användning. Det har även en nyttig påverkan på sexdriften. Det stimulerar blodtillströmningen till penisen som fyller upp och permanent utvidgar blodkärlen som kallas ”svällkroppar” och som är penisens viktigaste beståndsdel. Det leder, i en längre perspektiv, till en betydlig ökning av penisens längd och omkrets och bidrar även till förstärkning av erektionen.

Xtrasize för större penis

XtraSize garanterar en penisförstoring med 2-3 cm redan efter bara 3 veckors intagning men stärkningen av erektion är märkbar redan efter ett par dagar. Allt detta leder till en omedelbar förbättring av självförtroendet, en ökad potens, kraftigare orgasmer och betydligt större njutning för både användaren och hans sexpartner.

Läs mer och beställ XtraSize här.