Gå till innehåll

Trött och sliten? Har du förlorat muskelmassa? Har du ”mansbröst”? Har du minskad sexuell energi?
Moreman är ett kosttillskott för män för att få en omstart och återupprättande av maskulinitet och energi. När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt!

More Man innehåller en synergistisk blandning av örter och mineraler för omstart och återvinning av maskulinitet och energi. Bör användas en längre tid. Burken innehåller 50 tabletter.

Läs mer och beställ MoreMan här.

Må bra piller är en stor grupp av såväl läkemedel som hälsokost och naturläkemedel. Gemensamt för alla må bra piller är att de på något sätt påverkar humöret och det allmänna välbefinnandet. Det är bra för dig som känner av vårtrötthet eller vinterdepression och för dig som känner dig allmänt trött och orkeslös, men som inte är sjuk. När det gäller må bra piller som är naturläkemedel så innehåller de vanligen antingen ginseng eller rosenrot, alternativt en kombination av dessa ämnen. Naturläkemedel som innehåller ginseng och rosenrot kan antingen tas regelbundet eller tas vid behov när du känner dig extra trött. Om du vet med dig att du brukar må dåligt under specifika årstider så kan du ta må bra piller i god tid i förebyggande syfte.

Ginseng är ett ämne som traditionellt har använts vid trötthet och svaghetskänsla. Det är ett av de naturläkemedel som använts under längst tid och det har använts i Asien under tusentals år. Man brukar använda ginseng som ett stärkande må bra piller under en kortare tid. Många idrottsmän använder sig av ginseng. Om man tar må bra piller som innehåller ginseng så orkar man mer, får förbättrad sömn, mer energi, ökad sexlust, förbättrad syresättning, ökad styrka och uthållighet samt förbättrad reaktionstid. Studier har visat att ginseng är bra för immunförsvaret och att det motverkar demens.

Rosenrot är traditionellt använt vid nedsatt prestationsförmåga som trötthet och svaghetskänsla. Rosenrot ger energi och minskar såväl stress som trötthet. Det verkar också positivt på sexlusten. Att äta må bra piller som innehåller rosenrot ger ökat fokus och förbättrad koncentrationsförmåga. Rosenrot anpassar sig efter kroppens behov och fungerar bra att ta under perioder då man har det extra tufft i jobbet eller studierna. Rosenrot påverkar hela kroppen positivt genom att försätta den i harmoni och balans. Rosenrot är fysiskt och psykiskt prestationshöjande för äldre, idrottare, motionärer samt stressade yrkesverksamma och studenter.

Må bra piller kan också skrivas ut av läkare. Då handlar det om receptbelagda läkemedel, så kallade antidepressiva medel. Dessa ger ofta först effekt efter sex till åtta veckor och är avsedda att användas under en längre tid i kombination med terapi.