Gå till innehåll

Ultra Slim ökar kroppens metabolism och främjar förbränning av kroppsfettet på ett naturligt sätt. Det minskar även aptiten, ökar användarens uthållighet, förbereder kroppen inför träning och ökar energinivån som allt leder till förbättring av användarens allmänna fysiska kondition. Naturingredienserna frigör ämnesomsättningen från dess tidigare begränsningar som leder till en slank och attraktiv kroppsfigur.

Ultra Slim bantningspiller

Produkten innehåller en stor dos koffein. Ultra Slim passar både kvinnor och män.

Prova Ultra Slim här..

Chili Burner innehåller bara naturliga ingredienser som grönt te, chili, ingefära och dill. Produkten har utvecklats under en period på sju år och ny forskning visar tydligt att denna produkt gör dig smal. Principen är enkel: Målet är att öka förbränningen av kalorier). När kroppen långsamt förbränner fler kalorier minskar fettdepåerna och du blir smalare. Chili Burner® förbränner fett utan biverkningar.

Chili Burner hjälper dig att:

✔ förbränna fett snabbt
✔ förbättre matsmältningen
✔ öka kaloriförbrukningen
✔ skaffa tilbaka din idealvikt

Ditt nyckel till ett långt välmående liv.

Prova just nu för 0kr. Endast porto tillkommer.

Gå ner 12 kilo med Chili Burner! Prova idag..

Kosttillskott kan vara ett bra hjälpmedel för att uppnå ett optimalt resultat när du sätter igång med din nya, sunda livsstil. Även om du äter bra, hälsosam mat och börjar motionera så kanske du behöver något slags kosttillskott för att nå riktigt ända fram till dina mål, oavsett om det handlar om att komma i form eller om det handlar om att gå ner i vikt. Att äta kosttillskott innebär alltså att man äter ett piller som ett tillskott till den vanliga kosten. Man byter sällan ut den vanliga maten mot kosttillskott. Därför ska man inte förknippa kosttillskott med bantningspiller. Bantningspiller är läkemedel eller hälsokost som antingen minskar aptiten eller ökar fettförbränningen, medan kosttillskott istället är helt vanliga ämnen som redan finns i den mat vi äter, ämnen som keratin eller protein. För att gå ner i vikt och få en starkare, sundare kropp behövs dessa ämnen. Men i vanlig kost kanske vi inte får i oss rätt mängd som behövs för att komma i form. I maten så är mängden protein och keratin ganska liten och det kan vara dyrt att köpa väldigt mycket fisk, ägg eller kött för att komma upp i tillräckliga mängder, eftersom proteinrika livsmedel ofta är dyra. Det kan också vara jobbigt att tillaga dessa livsmedel ofta. Att äta ett kosttillskott som innehåller samma ämnen, men i koncentrerad form, kan alltså vara ett enklare och även ett billigare sätt att få i sig dessa ämnen.

Många kosttillskott innehåller protein och keratin. Keratin är ett ämne som finns i våra muskler, men i små mängder. Keratinet ökar styrkan och muskeltillväxten. Om du äter för mycket keratin så kommer du att kissa ut den mängd som inte kroppen tar upp. Det är därför inte farligt att äta för mycket keratin, men det är ju förstås ingen större mening att äta mer än man behöver. Protein är också ett ämne som finns i kroppen. Alla våra vävnadsceller innehåller protein och många av de ämnen som finns i våra kroppar är uppbyggda av protein och därför också beroende av protein. Det är viktigt att få i sig mycket protein om du ska gå ner i vikt, så inte du tappar i muskelmassa. Om du istället försöker bygga upp kroppen och bli starkare är protein viktigt för att din kropp ska ha något att bygga muskler av.

Kosttillskott är ingen mirakelkur för att gå ner i vikt eller för att bli stark. Det krävs fortfarande att man äter hälsosam mat och tränar regelbundet, men kosttillskotten kan ge det lilla extra för att man ska kunna nå sina mål och komma i riktigt bra form. De finns att köpa i de flesta hälsokostbutiker och i de affärer som säljer träningsprodukter. Men det finns också att köpa via Internet. Innan du köper kosttillskott bör du dock fundera över vad det är du vill ha, behöver och vilka mål du vill uppnå. Det är alltså bra att prata med en kunnig person innan du handlar kosttillskott.