Gå till innehåll

Ultra Slim ökar kroppens metabolism och främjar förbränning av kroppsfettet på ett naturligt sätt. Det minskar även aptiten, ökar användarens uthållighet, förbereder kroppen inför träning och ökar energinivån som allt leder till förbättring av användarens allmänna fysiska kondition. Naturingredienserna frigör ämnesomsättningen från dess tidigare begränsningar som leder till en slank och attraktiv kroppsfigur.

Ultra Slim bantningspiller

Produkten innehåller en stor dos koffein. Ultra Slim passar både kvinnor och män.

Prova Ultra Slim här..

Xenical är ett läkemedel som har anpassats speciellt för behandling av övervikt (fetma) tillsammans med en diet som innehåller minimalt med kalorier. Xenical skrivs ut av läkare som behandling för patienter som lider av fetma med ett BMI (body mass index) högre än 30 och för patienter med övervikt, (BMI från 28 eller högre) och därmed löper hög risk för följdsjukdomar.

Xenical är verksamt i matsmältningsområdet. Där binder det enzymerna (lipaser) och hindrar därmed lipasernas funktion. De overksamma lipaserna kan då inte längre bryta ner och absorbera de fetter man har ätit under en måltid. Ungefär en tredjedel av det fett man har ätit under måltiden tas inte upp av kroppen utan förs istället ut den naturliga vägen, via avföringen. Kroppen kan därför inte absorbera fettet som energikälla och omvandla detta till kroppsfett.

Se priser och behandlingsinformation hos 121doc.se

Bantningspiller är ett bra alternativ för de som vill gå ner i vikt, men som har svårt att ändra sin livsstil radikalt. Att börja träna och äta nyttigt för att gå ner i vikt kan vara ett alltför stort steg att ta för någon som är väldigt överviktig. Bantningspiller är tabletter som fungerar aptitnedsättande och tillsammans med nyttig mat och motion kan de få din viktnedgång att få en ordentlig skjuts framåt. Med hjälp av dessa bantningspiller så kan du få ökad motivation till att sedan ta tag i dina matvanor och börja träna.

Man kan dela in bantningspiller i två olika grupper. Den ena sortens bantningspiller fungerar så att de stimulerar dopamin och noradrenalin, vilket minskar din aptit, ökar din förbränning och även ger dig lite mer psykisk energi. Dessa piller säljs dock inte i Sverige eftersom man har ansett att risken för att bli beroende är för stor. I USA och andra länder är de dock lagliga. Den andra varianten av bantningspiller påverkar serotoninhalten, vilket också fungerar aptitnedsättande och humörhöjande. Det finns faktiskt också en tredje variant av piller, som står lite för sig själv bredvid de andra två grupperna. Det är läkemedel som blockerar CB1-receptorerna. Det innebär att ditt sötsug och suget för fet mat minskar och därigenom äter du mindre sådant.

Bantningspiller kan räknas antingen till hälsokost eller till läkemedel. En del skrivs ut av läkare, andra kan köpas i hälsokostbutiker. Övervikt och fetma är något som allt fler drabbas av. I takt med att detta blir ett problem för många människor så märker företagen att det finns ett intresse i att skapa produkter som hjälper människor att gå ner i vikt. En del människor är skeptiska mot bantningspiller, men det är inte bra för kroppen att vara överviktig och därför kan bantningspiller ändå vara ett bättre alternativ än att fortsätta vara överviktig. Det kan vara smart att rådgöra med en dietist eller läkare innan man beställer bantningspiller. De kan ge dig information om olika sorters bantningspiller och hitta en sort som passar just dig. Olika bantningspiller hjälper nämligen olika människor. Det finns inget perfekt bantningspiller som passar precis alla människor och gör så att varenda en som äter det går ner i vikt. Ibland får man pröva sig fram bland olika sorter för att hitta ett som passar.